Liselore Suur
Schrijfster en Spokenword artiest

Liselore Suur is een Nederlandse dichter en performer, ook bekend onder het pseudoniem “PIES.” Ze staat bekend om haar poëzie en literaire performances op verschillende evenementen en podia. Ook op sociale media (@piespoezie) deelt ze haar gedichten en creatieve uitingen.

 

Annemiek van de Pol
Grafisch vormgever en kunstenaar

Annemiek is in 1990 afgestudeerd van de HKU. Sindsdien werkt ze als grafisch vormgever van logo’s en huisstijlen. Niet zo gek dus dat ze veel van haar vrije werk ook op de computer maakt. De muis fungeert als haar penseel.

Wieneke Bremer
Textielkunstenaar

Het ontzag dat Wieneke ervaart bij het zien van de sublieme esthetiek van het duinlandschap in Schoorl wil ze uitdrukken, dicht bij zich dragen, innemen en begrijpen. Geïnspireerd op satellietbeelden van de duinen maakt ze geromantiseerde textiele duinlandschappen.

Noëlle van der Hagen
Beeldend kunstenaar

Licht, kleur en glans. Samen hebben ze de kracht om ons te verwonderen en te fascineren. Noëlle van der Hagen wil de kijker verleiden om even af te dwalen naar een ander perspectief. Zij maakt abstracte licht- en kleursculpturen van glanzend, kleurrijk en transparant organza en ledverlichting.