Open Repetitie 20 September 2018

| 0

Evenementgegevens


Houd je van zingen en wil je graag samen met anderen (m/v) zingen in een ambitieus en enthousiast koor? Kom dan naar de open repetitie van Kamerkoor Delft Blue op donderdag 20 september a.s. van 20.00 uur tot 22.15 in de Hofkerk, Cort van der Lindenstraat 1 in Delft. Op deze avond ontmoet je onze leden en dirigent Peter van der Leeuw. Je maakt kennis met enkele muziekstukken die we oefenen en je krijgt zo een voorproefje van het aankomende najaarsconcert.

In verband met de organisatie stellen we het op prijs als je uiterlijk dinsdag 18 september laat weten of je komt, via onze Facebookpagina of via het contactformulier. Geef daarbij eventueel je stemsoort, koorervaring en telefoonnummer aan.

Lid worden?
Bevalt het je bij ons, dan is er de mogelijkheid om lid te worden. In alle stemgroepen (bas, tenor, alt, sopraan) is behoefte aan versterking. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je zelfstandig je partij kunt instuderen. Bij een stemtest wordt gekeken of jouw stem past binnen het koor.

Gevarieerde leeftijden
Delft Blue bestaat 27 jaar en heeft een goede lokale reputatie opgebouwd met gewaardeerde uitvoeringen. We geven tenminste twee keer per jaar een concert. Ons koor, met circa 24 zangers, heeft een gevarieerde leeftijdopbouw, van twintigers en dertigers tot zestigers. Delft Blue zingt een afwisselend repertoire met zowel oude als nieuwe klassieke muziek, meestal a capella. De leden organiseren een jaarlijks repetitieweekend en sociale activiteiten. Donderdagavond is de vaste repetitieavond. Na afloop nemen we meestal samen een drankje.

Samenwerking
Delft Blue werkt regelmatig samen met andere muzikale gezelschappen. Zo zongen we mee met de Queen Symphony van Krashna Musica in 2016. In 2017 voerden we samen met het gezelschap Opera Minora de “stationsopera Odysseus” uit op station Delft en Rotterdam CS. Ook werken we samen met maatschappelijke instellingen. We maakten in 2016 een muzikale ‘Tour de Delft Blue’ langs zorginstellingen en hielden een jubileumconcert samen met vluchtelingen.